WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Erik van Muiswinkel Lost het Op
Nigtevecht, wo 22 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 2 december komt Erik van Muiswinkel met De Oplossing naar Nigtevecht. De pont brengt Bergers en anderen weer heen en weer.

persbericht

Erik van Muiswinkel komt met De Oplossing naar Nigtevecht

De Oplossing. Erik van Muiswinkel heeft ‘m! Dat belooft wat. Wordt getuige en onderga een theatrale loutering in vijf bedrijven. Want als je ‘m nodig hebt dan staat hij er!


Foto: Govert de Roos.

De man die in 2014 de Poelifinario won en andermaal zijn rebelse karakter toonde door de prijs niet te weigeren. De ouderwetse voorvechter van de publieke zaak, mensenrechten en internationale solidariteit strooit ook dit keer kwistig met stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes. Hij speelde van Sittard tot Schiermonnikoog en heeft uiteraard ook Dorpshuis Nigtevecht in zijn TomTom staan. Hij komt... hij komt... Erik van Muiswinkel komt met DE OPLOSSING naar Nigtevecht.

Erik van Muiswinkel speelde sinds de scheiding van Diederik van Vleuten (2009) in zeven jaar tijd twee Oudejaarsconferences,  drie toneelstukken en drie avondvullende solo-shows. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past.

Datum: zaterdag 2 december, aanvang om 20:30 uur en de toegangsprijs is € 20.

De pont vaart wederom speciaal voor de voorstelling naar Nigtevecht om 20:00 uur. Terugvaart in overleg. U kunt ook vooraf eten in De Gasterij van het Chaletpark De Vechtoever voor € 10, vanaf 17:30 uur-. Eten reserveren op nummer 06-41455924. Daarna te voet, per fiets of per auto naar Nigtevecht.

Kaarten bij Cha Cha Damesmode in Weesp. Kaarten voor de voorstelling telefonisch reserveren op nummer 0294-252506. E-tickets via de site www.cabaret-nigtevecht.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief