WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dillewijn: Esther Groenenberg
Ankeveen, di 7 maart 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op vrijdag 10 maart 2017 treedt Esther Groenenberg op in Theater De Dillewijn. 'A Natural Woman' is de nieuwe voorstelling van deze zangeres.

persbericht

Esther Groenenberg in Theater De Dillewijn

Op vrijdag 10 maart 2017 treedt Esther Groenenberg op in Theater De Dillewijn. “A Natural Woman” is de nieuwe voorstelling van deze zangeres, pianiste en songwriter, waarin zij een ode brengt aan haar grote inspiratiebron Carole King.

Haar legendarische album Tapestry, uitgebracht in 1971,staat in deze show centraal. Het wordt beschouwd als een van de beste elpees in de popmuziek van de jaren zeventig. Het was lang het meest verkochte album van een vrouwelijke soloartiest. Al jaren is dit album het favoriete album van Esther Groenenberg, en nu is dan de tijd rijp om een ode aan Carole King te brengen: Esther heeft perfecte muzikanten bij elkaar gezocht en met hen het gehele album ingestudeerd. Ze maakt in haar show ook uitstapjes naar het eerdere werk van Carole King en naar de muziek van haar soulmate James Taylor.

Esther Groenenberg zingt en speelt piano en wordt vergezeld door de zingende muzikanten Bauke Bakker op drums, Dirk Schreuders op basgitaar (beide speelden vorig seizoen al in De Dillewijn in de band Her Majesty en hun succesvolle ode aan Crosby, Stills, Nash & Young) en Bas Schouten op gitaar (bandlid van The Handsome Poets & Lisa Lois).

Beleef dit unieke concert mee in Theater De Dillewijn.
Aanvang 20.15 uur. Kaarten à € 18,00 te bestellen via www.dedillewijn.nl

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief