WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inschrijven Fietsdriedaagse
Loosdrecht, ma 29 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de 25e Gooise Fietsdriedaagse van 1 tot en met 3 augustus. Noteer in uw agenda.

persbericht

De Gooise Fiets-Driedaagse

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de 25e Gooise Fietsdriedaagse van 1 tot en met 3 augustus. Noteer in uw agenda.

Prachtige fietstochten door het Gooi en omstreken.

Alweer voor de 25ste keer wordt de Gooise Fiets 3-Daagse georganiseerd in de eerste week van augustus en helaas is dit ook de laatste keer. Door een veelvoud van factoren heeft het bestuur moeten besluiten dat deze jubileum editie ook de laatste zal zijn.

De ervaren route-uitzetters van de Gooise Fiets 3-Daagse maken het weer mogelijk om drie dagen lang, als vanouds, zeer gevariëerde routes te fietsen door het prachtige Gooi.
Dit jaar kozen zij voor een drietal geheel verschillende richtingen vanuit de prettige startlocatie BZC '13, 't Jagerspaadje 30 in Loosdrecht waar volop parkeergelegenheid is. Voor de controleposten onderweg wordt gebruik gemaakt van diverse gezellige horecagelegenheden.
Een unieke mogelijkheid om op een sportieve manier te genieten van de mooie, afwisselende omgeving die het Gooi rijk is. Bent u niet in de gelegenheid om 3 dagen te fietsen? Dan is dat geen probleem, het is ook mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen, in dat geval betaalt u per dag.

Omschrijving van de routes:

Water

De eerste dag wordt gefietst door waterrijke gebieden richting Maarssen. De tocht wordt vervolgd langs de Vecht, waarna u met het levendige Loosdrecht kan kennismaken. De 60 km-rijders gaan door naar Vreeland en kunnen genieten van een alom geprezen stuk langs de Vecht.

Gooise Dorpen

De tweede dag is de tocht door natuurgebieden naar nostalgische boerendorpen van het Gooi, zoals Blaricum en Laren, waarbij de 60 km-rijders nog de oude vissersplaats Huizen aandoen met uitzicht op het Gooimeer.

Bos en hei

De derde dag wordt gefietst door bossen, over heide en langs open veld naar Maartensdijk en Lage Vuursche. Het extra stukje voor de 60 km-rijders gaat richting de Utrechtse Heuvelrug, waarna weer aansluiting bij de 40 km-rijders wordt gezocht om gezamenlijk bij terugkomst te genieten van de gastvrijheid van BZC’13.

Aan het einde van iedere gefietste dag bent u van harte welkom bij het gastvrije BZC’13, waar het zelfs mogelijk is om 's avonds gebruik te maken van een heerlijke warme maaltijd.
Hopelijk niet nodig, maar het is fantastisch dat tijdens het evenement de mobiele werkplaats van de Bikeshop uit Loosdrecht beschikbaar is met tevens een EHBO-er aan boord.

Inschrijven en kosten:

Inschrijven is vanaf heden mogelijk via de website: www.fietsenprorege.nl. of middels een inschrijfformulier dat te vinden is in de folder van de Gooise Fiets 3-Daagse die te verkrijgen is bij vele ondernemers in en om Loosdrecht en Hilversum.

Tevens kan er op maandagavond 1 augustus van 20.00 tot 21.00 uur bij BZC ’13, 't Jagerspaadje 30 in Loosdrecht worden ingeschreven. Bij inschrijving vóór 22 juli zijn de kosten € 7,00 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen! De kosten bij inschrijving op de startlocatie zijn € 9,50 voor volwassenen en € 5,50 voor kinderen, inclusief medaille of aandenken bij 3 dagen fietsen. Een dagkaart kost € 4,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Praktische informatie:

Dagelijks kan er worden gestart van 9.00 tot 10.30 uur bij de voetbalvereniging BZC ‘13, ‘t Jagerspaadje 30 in Loosdrecht, waar ruime parkeergelegenheid aanwezig is. Hier ontvangen de deelnemers de routebeschrijving en kan worden gekozen voor afstanden van 40 km of 60 km. Alleen na afloop van 3 dagen fietsen ligt er, op vertoon van een volle stempelkaart, voor de deelnemers een aandenken klaar. BZC’13 geeft u de mogelijkheid na afloop van het fietsen te reserveren voor een maaltijd.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief