WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dauwtrappen Ankeveen
Ankeveen, di 23 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ook dit jaar organiseert het Ankeveens Havenloos Mannenkoor Dauwtrappen rond de Ankeveense Plassen.

persbericht

Dauwtrappen Ankeveen

Ook dit jaar organiseert het Ankeveens Havenloos Mannenkoor Dauwtrappen rond de Ankeveense Plassen met na afloop een miniconcert van het uitgeslapen kriekenkoor.

Ankeveen is zo mooi en vooral in de vroege ochtend! Vandaar dat Gé en Albert alweer bezig zijn met een fraaie route in en rond Ankeveen. Er wordt een wandeling uitgezet die geschikt is voor jong en oud. (kilometertje of 5-6) We starten om 6.00 uur vanuit de kantine van de Ankeveense IJsclub aan het Stichts End (tegenover de RK kerk) Vanaf 05.45 uur kunt U binnenlopen en de laatste slaap uit de ogen wrijven onder het genot van koffie of thee.

Bij terugkomst in het mooie clubgebouw van de ijsclub staat er ook weer een kop koffie en een broodje voor u klaar. Ook dit jaar zal het - uitgeslapen - Kriekenkoor een paar zee- en meezingers brengen. Al met al een meer dan goede reden om vroeg uit bed te komen en te gaan dauwtrappen met het Ankeveens Havenloos Mannenkoor.

De kosten voor het dauwtrappen bedragen slechts vijf euro voor volwassenen en drie euro voor kinderen onder de twaalf jaar. Inschrijven vanaf kwart voor zes.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief