WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
2 juni ALV DLP in Loosdrecht
Oud Loosdrecht, di 23 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op vrijdag 2 juni houdt De Lokale Partij haar Algemene Ledenvergadering bij fractievoorzitter Gert Zagt in Oud Loosdrecht. Ook voor niet-leden.

persbericht

Algemene Ledenvergadering

Beste leden & niet-leden,
Altijd al eens een beschuitje met ons willen eten?

Vrijdag 2 juni is het weer zo ver, onze Algemene Ledenvergadering!

Dit keer willen we graag met u een beschuitje eten. En u ondertussen bijpraten over het reilen en zeilen van uw en onze Lokale Partij. Een bewogen jaar hebben we achter de rug en een uitdagende tijd voor de boeg waarbij we uw input zeer op prijs stellen.

Wij rekenen graag op uw komst om 19:30 uur, we beginnen met een rondje bijzondere kraamvisite. Komt u later, dan graag dit even melden.

Het officiële deel houden we kort (van 20:30 uur tot circa 21:30 uur) en we sluiten de avond af met een borrel en een goed gesprek over uw en onze toekomst.

We zijn te gast bij onze fractievoorzitter Gert Zagt thuis (Oud Loosdrechtsedijk 16, Loosdrecht) waar op Koningsdag een unieke gebeurtenis plaatsvond. De geboorte van een drieling (bij een koe ��). Bij mooi weer zal de bijeenkomst ook deels buiten worden gehouden.

Tijdens het formele deel staat onder andere het jaarverslag van De Lokale Partij op de agenda. Leden ontvangen de bijbehorende stukken op een later moment, uiteraard ruim vóór 2 juni.

De bijeenkomst zal een verfrissende combinatie zijn van formeel en informeel waarbij we voor u ook nog een leuk ander nieuwtje in petto hebben.

Wij hebben inmiddels de traditie om onze ALV niet in beslotenheid te houden. We hebben geen geheimen dus ook niet-leden zijn van harte welkom. Dat geldt uiteraard ook voor uw partner en kind(eren).

Wilt u ook eens een beschuitje eten met De Lokale Partij?

Grijp dan uw kans en geef tegelijk uw advies en raad mee aan uw/onze jonge snel opgroeiende vereniging.

Laat u ons even weten of u komt? In verband met de voorbereidingen ontvangen wij graag vóór maandag 29 mei bericht van u.

We zien u graag vrijdag 2 juni om 19:30uur!

Hartelijke groet,

namens Fractie & Bestuur
De Lokale Partij,

Emile Bakker,
Voorzitter

Webversie lezen? Klik hier.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief