WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Patricia Mossinkoff Overleden
Horstermeer, ma 22 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteravond rond zes uur werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er een persoon in het water naast de Middenweg in de Horstermeer was gevonden.

De krant en NH maakten daar gisteravond melding van. In die berichten werd gesproken over een vrouw die na aankomst van de hulpdiensten en de traumahelikopter niet meer aanspreekbaar was en kort daarna overleed. De politie doet onderzoek.


Patricia Mossinkoff

Vandaag bleek dat het om Patricia Mossinkoff gaat die tot oktober vorig jaar deel uitmaakte van de D66 fractie. Voor de verkiezingen van 2014, toen zij in de raad kwam, was zij vier jaar fractieassistent, waarbij zij zich in en buiten de raad vooral met hart en ziel inzette voor de belangen van de Horstermeerpolder in de discussies over plas dras, peilbesluit, etc. met de provincie, het waterschap AGV en Natuurmonumenten. Zij was enige tijd ziek voor zij vorig jaar aftrad.

Onderstaand persbericht werd zojuist uitgegeven door de gemeente.

persbericht

De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijdemeren hebben met diepe verslagenheid kennisgenomen van het plotselinge overlijden van voormalig raadslid Patricia Mossinkoff-Nieuwendijk.

Patricia was van 2010 tot begin 2014 fractie-assistent en na de verkiezingen van 2014 was zij tot oktober 2016 raadslid namens D66. Als raadslid maar ook in de periode daarvoor behartigde zij de belangen van de Horstermeer en hield zij zich onder andere bezig met het peilbesluit en de verkeersveiligheid.

Ons medeleven gaat uit naar haar echtgenoot, familie en andere dierbaren. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

De raad van de gemeente Wijdemeren
Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
Douwe van Essen
auteur
RJ/Wdm
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief