WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA: Waar geeft u aan uit?
's-Graveland, do 18 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het CDA stond met een kraam op de jaarmarkt in 's-Graveland. Men kon daar Monopolygeld uitgeven aan Groen, Bouwen, Zorg, etc.

ingezonden bericht

Waarin wilt u investeren in Wijdemeren?

Waarin wilt u investeren in Wijdemeren? Deze vraag hebben we afgelopen weekend aan veel bezoekers gesteld tijdens de ’s-Gravelandse Veemarkt. En wat was het mooi om op de markt weer in gesprek te gaan met onze inwoners en te ervaren wat de inwoners belangrijk vinden. Zo bouwen we Met Elkaar aan een sterk Wijdemeren.


Op de rug gezien links raadslid Erik Torsing (Ankeveen, CDA) en rechts uw redacteur die o.a. (fake) geld uittrok voor de herindeling, want dat is volgens Rijnconsult hard nodig.

Allereerst opvallend dat bijna de helft van het geld wordt geïnvesteerd in de zorg. Vooral het investeren om schrijnende gevallen in verzorgingstehuizen te voorkomen wordt heel vaak genoemd. Wat opvalt in de categorie overig is dat het meeste geld wordt uitgegeven aan voetbalveldjes en andere jeugdvoorzieningen, op de voet gevolgd door onderwijs en op plaats 3 het investeren in cultuur in onze gemeente.

 

Naast deze top 3 zijn er nog veel meer onderwerpen genoemd als; behoud van de boeren in Wijdemeren, investeren in de horeca, de begraafplaatsen, groene stroom, maar ook een fusie of een herindeling zijn genoemd.

Het CDA Wijdemeren neemt al deze informatie mee als input voor het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Samen met de verdere informatie die we nog gaan ophalen tijdens verschillende evenementen in Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg en Loosdrecht. Uiteraard houden we u op de hoogte van de verder uitkomsten.
Tenslotte is dit bericht een uitgelezen kans om alle vrijwilligers van de Stichting Festiviteiten ’s-Graveland wederom te bedanken voor een fantastisch evenement waar veel van onze inwoners van hebben genoten.

CDA Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
CDA
auteur
CDA
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief