WIJDEMEERSE WEBKRANT
GooiTV ook op KPN-TV
Wijdemeren, vr 28 juli 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het duurde al een tijd, maar nu is GooiTV ook te zien op TV van KPN, Xs4all, Telfort en nog wat andere providers. Op Ziggo was de zender al te zien.

Gooi TV, twee omroepen onder 1 dak

Gooi TV was de lokale tv-omroep van Bussum. In Wijdemeren gunde wethouder Abrahamse de Wijdemeerse licentie voor TV aan Plumego van Stefan Troost e.a. Na de herindeling in 2001 kende de lokale radio van 's-Graveland (AROS) een langzame doodsstrijd. Nadat de licentie door Wijdemeren aan Plumego was gegeund gebeurde er niets. Twee jaar lang de aanzienlijke subsidie van de gemeente geïnd, zonder dat er een minuut TV gemaakt werd. In december 2014 droeg Plumego in stilte de TV-licentie over aan GooiTV. Qua structuur was vanaf dat moment en is GooiTV nog twee lokale omroepen samen in één huis en onder één bestuur met één redactie. De lokale TV-omroep van Wijdemeren en die van Bussum en vanaf 1 januari 2016 van Gooise Meren toen Naarden en Muiden met Bussum fuseerden.

Ook op TV

De uitzendingen van GooiTV waren al wel op de kabel van Ziggo te zien, maar sinds kort is er ook een contract met KPN, de dochters van KPN en TV-providers die gebruik maken van het KPN netwerk afgesloten.

GooiTV was en is te zien op internet op www.gooitv.nl, maar nu ook op:

Ziggo Digitaal kanaal 41 / Ziggo Analoog kanaal 45, KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening: TV 1432 Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl, Stipte, Solcon: TV 2175
Afwijkende kanalen Muiden/Muiderberg: Ziggo Digitaal kanaal 36 / Digitaal Cl+ kanaal 335 / Ziggo Analoog S15-

Uitzending 26 juli

TV Magazine (4e jrg afl 33): Twee varkentjes als huisdier in Bussum, zilver voor Snowe koor uit Loosdrecht in Riga, C’est la Vie-huis in Naarden zoekt vrijwilligers, Teaser Wonderfeel ‘s-Graveland, voorzitter Stichting Comenius Museum in Naarden krijgt Tsjechische prijs, GAD over afvalscheiding, Hagenpreek in Bussum, brand in ‘s-Graveland en Dutch Kids Golf in Naarderbos.

bron
WWK/GooiTV
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief