WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Herinnering aan Juf Sandra
Nederhorst den Berg, za 22 juli 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Drie jaar geleden kwam Juf Sandra met haar gezin om bij de aanslag op vlucht MH17 boven Oost-Oekraine. De Meester Kremerschool was in diepe rouw.

Dezer dagen is de aanslag op vlucht MH17, die op 17 juli 2014 werd neergehaald, weer volop in het nieuws. Een imposante herdenkingsplaats bij Schiphol, zonnebloemen in Hilversum en op veel plekken nog intens verdriet.

Onder de passagiers was Sandra Martens met haar hele gezin, Juf Sandra van groep 6 van de Meester Kremerschool in Nederhorst den Berg, op weg naar haar vakantie in Maleisië. Op 2 juli 2014 had ze nog staan zingen met de kinderen uit haar klas op het Pleinfeest om het jaar af te sluiten. Net zo'n vrolijk Pleinfeest als afgelopen week. In de begeleidingsband speelde John Allen, haar man gitaar. Het was zo mooi. De kinderen waren blij. Ze waren dol op hun Juf Sandra.


Sandra Martens (op de voorgrond met microfoon in de hand),
op de achtergrond haar man John Allen met gitaar.
Pleinfeest 2 juli 2014

Groot was het verdriet, ook bij de kinderen uit haar klas, toen het afschuwelijke bericht kwam over wat er gebeurd was. Na het begin van het nieuwe schooljaar werd een herdenkingsboom geplant op het schoolplein. Juf Sandra is nog steeds bij velen in en om de school levend in de herinnering.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief