WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dillewijn: Michiel Borstlap
Ankeveen, vr 20 januari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Na het eerste, zeer succesvolle, concert met Sherry Dyanne op dinsdag 29 november 2016 speelt Michiel Borstlap op dinsdag 24 januari opnieuw in Theater De Dillewijn.

persbericht

Michiel Borstlap opnieuw in "Concert"

Na het eerste – zeer succesvolle – concert met Sherry Dyanne op dinsdag 29 november 2016 speelt hij op dinsdag 24 januari opnieuw in Theater De Dillewijn.

Een bijzondere afspraak met Michiel Borstlap: 4 concerten in De Dillewijn, en steeds met een andere mystery guest. Laat u verrassen door deze virtuoze pianist en zijn vrienden!
Michiel Borstlap is een wereldwijd zeer gerespecteerd pianist. Hij won de prijs voor beste solist op het Europese Jazz Concours in Brussel in 1992 en was de eerste Europese musicus die de Thelonious Monk/BMI Componistenprijs won (een prestigieuze Amerikaanse jazzprijs).
Hij speelde met jazz grootheden als Herbie Hancock, Pat Metheny, Gino Vanelli, Ludovico Einaudi en vele anderen.

Hij speelde op de grote jazzfestivals over de hele wereld en ontving daarbij zeer lovende kritieken: “Kristalzuiver pianospel” (New York Times); “Rijke melodieën en loepzuivere tonen in een hedendaagse Mozartsonate” (Washington Post). Hij gaf meer dan 20 albums uit en zijn composities worden gespeeld door vooraanstaande musici over de hele wereld. Hij is Edisonwinnaar en won een Gouden Kalf voor de filmmuziek van ‘Tiramisu’.

Dinsdag 24 januari 2017. Aanvang 20.15 uur. Toegang: € 22,00. Kaarten via www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief