WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bridge aan de Dijk
Loosdrecht, di 10 januari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Voor de achtste keer organiseert Lions Club Loosdrecht e.o. het evenement ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 4 februari 2017.

persbericht

Lions bridgetoernooi ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 4 februari 2017

Voor de achtste keer organiseert Lions Club Loosdrecht e.o. het evenement ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 4 februari 2017. De opbrengst van dit toernooi komt elk jaar ten goede aan een goed doel.

Voor 2017 is gekozen voor Stichting Het Vergeten Kind.
In de vorm van een kroegentocht langs verschillende locaties van de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht spelen de paren 24 spellen in 6 rondes. De start is om 10:45 uur.

Er zijn nog plaatsen vrij om mee te doen!

Aanmelden kan via de website www.lions.nl/loosdrecht. Deelname is uitsluitend mogelijk per paar. Inschrijving vindt plaats op basis van volgorde van betaling en is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld op rekeningnummer: NL78RABO033.69.37.075 t.n.v. Lionsclub Loosdrecht e.o, met vermelding van de achternamen van het bridgepaar.

Deelname aan het toernooi kost € 65,- per paar. In dit bedrag zit inbegrepen een kopje koffie of thee bij de start op de eerste locatie, een eenvoudige lunch op de locatie van de 3e ronde en borrelhapjes bij de prijsuitreiking bij KWVL ‘de Vereeniging’ aan de Oud Loosdrechtsedijk 151-153.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief