WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De PvdA rijdt Langs
Wijdemeren, di 28 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De PvdA rijdt op 4 maart als een speer langs in Wijdemeren. 10.40 op de Meenthof, 11.10 op het Willie Dasplein en 25 min. later al weer in Weesp.

persbericht

PvdA Gooi en Vecht komt bij u langs

4 maart 2017 gaan de Gooise PvdA afdelingen van de gemeenten de BEL, Gooise Meren, Hilversum, Weesp en Wijdemeren met een bus door het Gooi. De lokale PvdA’ers, leden, bestuurders, wethouders en Saami Akrouh kandidaat 2de Kamerlid gaan met de mensen in gesprek en delen natuurlijk onze beroemde rode rozen uit.

“Nederland echt vooruit brengen. Dat kan nu de overheidsfinanciën op orde zijn en de werkloosheid daalt. Nu gaat het om de volgende stap.” zegt lijsttrekker Lodewijk Asscher. “We gaan het gesprek aan met Nederlanders om te horen wat hun ideeën zijn.”

Onze PvdA bus komt 4 maart 2017 om 10:40 aan in de Meenthof in Kortenhoef, en is om 11:10 te vinden op het Willie Dasplein in Nederhorst den Berg, rond 11:35 op de Groeneweg in Weesp, rond 12:10 op de Pampus in Muiden, om 12:40 in de Dorpstraat in Muiderberg, rond 13:10 op het Dortsmansplein in Naarden, 13:50 op het Julianaplein in Bussum, en rond 14:40 op de Laarderweg in Bussum-Zuid, rond 15:30 op de Brink in Laren en we sluiten af in Hilversum op het Marktplein rond 16:00 uur.

Ga stemmen is onze oproep “De vraag is: welke kant willen we op? De PvdA vindt dat eerlijke spelregels centraal moeten staan in de economie, op de werkvloer en in de samenleving. Daar gaan we graag met mensen over in gesprek.”

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief