WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lokale Democratie
Kortenhoef, di 21 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Dinsdag 28 februari is er in Kortenhoef een bijeenkomst waar gesproken wordt over de ontwikkeling van de lokale democratie.

persbericht

Uitnodiging Samen-Leren-Bijeenkomst het Gooi
Dinsdagavond 28 februari 2017  19.30-22 uur

Ontwerp mee aan een lokale democratie van de toekomst

Met de inspiratie van kunstenaars en de openheid van mensen die willen bouwen aan hun samenleving starten we een ontwerpproces naar een lokale democratie van de toekomst.

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. We zijn te gast in atelier Art-to-Join van kunstenaar Ingrid Jansen Kortenhoefsedijk 86A in Kortenhoef.

Aanmelden: contact@eigentijdseverbindingen.nl
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het platform GGE het Gooi.
Contactpersoon: Anne-Marie Poorthuis  035-6564636

Toelichting

Onze lokale democratie is in ontwikkeling. Steeds meer wordt geëxperimenteerd en gezocht naar nieuwe vormen van democratie. Ambitie is een democratie die politiek en samenleving verbindt en bouwt met de ideeën, kennis en initiatieven uit de samenleving. Een democratie die ruimte geeft aan de groeiende behoefte en de vaardigheden van burgers om mee te sturen.

Met de inspiratie en de openheid van een diversiteit aan kunstenaars, gemeenteraadsleden, bewoners, bestuurders, initiatiefnemers en onderzoekers starten we een ontwerpproces naar een lokale democratie van de toekomst. De tijd is er rijp voor. Doet u mee met de uitdaging om onze democratie een nieuwe impuls te geven? 

We gaan voor een opbouwende avond. Tijdens de avond zal werk van verschillende kunstenaars ons inspireren. De avond start met een inleiding van kunstenaar Ingrid Jansen over inspiratie en ontwerpen. We voelen ons rijk met deze betrokkenheid van kunstenaars.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief