WIJDEMEERSE WEBKRANT
SV 's-Graveland bij AZ
's-Graveland, vr 17 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gistermiddag trokken 360 jeugdleden van de SV 's-Graveland met vijf bussen naar Alkmaar op uitnodiging van AZ voor de wedstrijd tegen Olympique Lyon.

ingezonden bericht

S.V. 's-Gravelandse uittocht naar Alkmaar

De S.V. 's-Graveland is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met de Betaald Voetbalorganisatie AZ. Als een soort van welkomstcadeau stelde AZ kaarten beschikbaar voor de Europa League wedstrijd tegen het Franse Olympique Lyon.

Daar waar gedacht werd aan twee bussen om het vervoer naar Alkmaar te regelen, bleken dat er uiteindelijk maar liefst vijf moesten worden ingezet om ruim 360 jeugdleden, ouders en leiders te vervoeren.

Net zoals de vereniging positief werd overvallen door dit enorme enthousiasme, werd het dat ook door de spontane sponsoring en bijdragen in de reiskosten. Gizmo Retail bv, FZ Financiële Zorgverlening en Coffee Line den Hertog, enkele opa's en oma's en andere (anonieme) gulle gevers leverden een flinke bijdrage hierin.

Donderdagmiddag vertrok de colonne van vijf bussen (vier van 'huisvervoerder' Wijdemeren Tours en een van Meerkerk) vanaf het Kininelaantje naar de kaasstad. De wedstrijd ging helaas verloren voor AZ, maar het plezier in Vak M was er niet minder om.

Na een meer voorspoedige terugreis dan de heenreis (avondspits) waren alle bussen om 22.30 uur weer terug in 's-Graveland en kijkt de jeugdcommissie terug op een heel leuk voetbaluitje.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief