WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Aaipet en Hazes in Dillewijn
Ankeveen, za 4 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 12 februari is de kindervoorstelling Aaipet in De Dillewijn in Ankeveen. Op 15 februari wordt de film Bloed, Zweet enT ranen over André Hazes vertoond.

persbericht

Kindervoorstelling "AaiPet" in Theater de Dillewijn

Aaipet is een stoere show met aaibare apparaten. Een plat beeldscherm wordt een wonderlijke tovermachine. Het is namelijk ook een hamer, een frisbee of het hoofd van een vriendelijke robot. Je kunt er op zitten of ermee ping pongen!

AaiPet is een hilarische voorstelling voor kinderen vanaf 2 ½ jaar, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.
Twee stoere acteurs beginnen vrolijk te goochelen, en toveren bananen uit I-pads. Maar de I-pad komt in opstand, en stuurt alles in de war. Wie bestuurt nu wie? Stel je eens voor dat er een knop bestaat waarmee je de kleur van je haar kunt veranderen in fluorgroen of pimpelpaars. Een knop op een apparaat, die de wereld mooier maakt dan die in eerste instantie lijkt! Onze generatie peuters groeit op tussen I-pads. Maar als die alles voor je bedenkt en oplost, hoe zelfstandig groei je dan op?
Nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer alvast op www.dedillewijn.nl

Zondag 12 februari 2017 . Aanvang 11:00 uur. Kaarten a € 7,50 te bestellen via de website.
Tot ziens in het theater!


"Bloed, Zweet en Tranen (2015)" in De Dillewijn

Op woensdag 15 februari 2017 vertoont De Dillewijn de film “ Bloed, Zweet en Tranen”.

Deze film  laat de worsteling zien van Hazes met zichzelf aan de hand van drie periodes uit zijn leven: begin jaren zestig, toen hij werd ontdekt, begin jaren tachtig, toen hij doorbrak, en de laatste maanden voor zijn dood in 2004.
We zien Hazes, gespeeld door Martijn Fischer, lijden onder zijn hardvochtige vader. We krijgen een mooi beeld van de vriendschap met zijn producer, Tim Griek en van zijn leven met Rachel, zijn grote liefde!
De rode draad in Hazes’ leven én in deze film is het onafscheidelijke pilsje. Als hij flauwvalt, doet hij dat reikend naar zijn biertje. Als hij sterft, valt het blikje uit zijn hand.
Woensdag 15 februari 2017. Aanvang 20:15 uur. Kaarten a € 6,50 via www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief