WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vriendschapskringconcert
Ankeveen, vr 8 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op vrijdag 15 december organiseert muziekvereniging De Vriendschapskring uit Ankeveen een kerstconcert in theater De Dillewijn.

persbericht

De Vriendschapskring presenteert
Kerstconcert 2017 in De Dillewijn
15 december, aanvang 20.15 uur

Vrijdag 15 december is het zover. Dan organiseert Muziekvereniging De Vriendschapskring een sfeervol kerstconcert in het gezellige theaterkerkje De Dillewijn in Ankeveen.


De Vriendschapskring uit Ankeveen.

Samen met het bijzondere Damesbarbershop Kwartet ‘Challenge’ uit Rotterdam, speelt het blaasorkest van De Vriendschapskring, onder leiding van dirigent Ronald de Haan, bekende en minder bekende kerstnummers. De zangeressen van Challenge zullen daarnaast een aantal prachtige ‘a capella songs’ voor hun rekening nemen en worden bij een aantal nummers ook begeleid door het orkest. Zoals bijvoorbeeld bij het bekende ‘Let it snow’ en natuurlijk bij de ultieme XMas-song ‘White Christmas’ die iedereen in de zaal volop mag meezingen.


Het Damesbarbershop Kwartet ‘Challenge’ uit Rotterdam.

De tekst staat in het programmaboekje. Een betere manier om in kerststemming te komen kunnen we niet verzinnen. Mis dit unieke concert in De Dillewijn dus niet. Het begint vrijdag 15 december om 20.15 uur. Kaarten à € 7,50 kunnen worden gekocht aan de zaal en zijn vooraf te reserveren (aan te raden) via info@vriendschapskring.nl. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meegenieten.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief