WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Aangepast Sporten 't Gooi
RegioGV, ma 7 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Sportservice Noord-Holland geeft een Nieuwsbrief uit over aangepast sporten voor sporters met een beperking in onze regio.

In de Nieuwsbrief worden tal van evenementen en mogelijkheden aangekondigd om aangepast te kunnen sporten.

Bijvoorbeeld:

Nog geen vakantieplannen in de zomer?

Ook deze zomer organiseert SailWise weer verschillende watersportvakanties voor mensen met een beperking. Nog geen plannen en zin om een weekend of week het water op te gaan? Kijk dan voor de mogelijkheden en meer informatie op de website van SailWise. Heb je al plannen voor de zomer? Ook in het najaar organiseert SailWise watersportvakanties!

Deelname Nationale Sportweek

Maak voor jouw sportclub een clubprofiel aan op clubprofiel.nl, dan kan je jouw (aangepaste) sportactiviteiten aanmelden voor de Nationale Sportweek en de AH Sportactie. Je clubprofiel wordt dan zichtbaar op www.sport.nl. Vanaf begin september zijn je activiteiten op de websites van de Nationale Sportweek (en de AH Sportactie) te zien. Heb je vragen? Neem dan contact op met de regiomedewerker aangepast sporten.

Altijd al eens willen skieën?

Op zaterdag 2 september 2017 van 11.00 tot 15.00 uur organiseert VWG een open dag op de borstelbaan van skiclub Wolfskamer.Op deze open dag kunt u door middel van een proefles kennis maken de aangepaste skisport in Nederland (skilessen in Huizen), en informatie krijgen over onze skireizen naar Oostenrijk en Italië. Deze proeflessen zijn voor zittend skiën en staand skiën op 2 benen. Deelname aan de open dag is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

Vrijwilligers gezocht!

Ben of ken jij iemand die het leuk om te helpen bij de voetbal trainingen van de G-teams van Olympia'25 in Hilversum? Afgelopen jaar is het G-team kampioen geworden in de Friends League! Heb jij zin om aankomend seizoen het G-team te begeleiden? Via de vereniging zijn er eventueel mogelijkheden tot het volgen van een cursus: G-voetbaltrainer van de KNVB. Neem voor meer informatie contact op met de coördinator.

Meer in de Nieuwsbrief en op de verschillende websites.

bron
Nwsbrief
foto
---
auteur
Nwsbrief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief