WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
42 Soc. Appartementen
's-Graveland, ma 7 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In oktober worden 42 appartementen in 's-Graveland opgeleverd in de sociale sector. Inschrijven kan in de laatste week van aug. en de eerste van sep.

persbericht

42 Betaalbare Appartementen

Aan het Noordereinde in ’s-Graveland bouwt woningcorporatie Het Gooi en Omstreken het sociale woningbouwcomplex De Oranjerie. De oplevering staat gepland voor oktober dit jaar.

De gemeente heeft als ambitie om de sociale woningvoorraad te laten groeien. In maart zijn daar afspraken over gemaakt met woningbouwcorporaties. In Loosdrecht komen de komende jaren sociale huurwoningen beschikbaar in de nieuwbouwprojecten Erve Knorr en de Godelindehof. Ook aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg worden sociale huurwoningen gebouwd. Doel is om binnen drie jaar in totaal 130 sociale woningen op te leveren.

Starters en doorstromers

De Oranjerie bestaat uit 42 betaalbare en energiezuinige twee- en driekamerappartementen voor één- tot tweepersoonshuishoudens. De netto huur bedraagt tussen de 525,87 en 686,69 euro. De helft van de woningen is beschikbaar voor starters tot 35 jaar en de andere helft voor doorstromers. Inwoners uit Ankeveen, ’s-Graveland en Kortenhoef krijgen voorrang bij de toewijzing.

Reageren via Woningnet

Inschrijven voor De Oranjerie kan in de laatste week van augustus en de eerste week van september via www.woningnet.nl. In de advertentie leest u alle toewijzings- en voorrangsregels. Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan bij Woningnet Gooi en Vechtstreek.

Vragen

Heeft u algemene vragen over de mogelijkheid om te verhuizen, huurtoeslag of uitkeringen? Dan kunt u terecht bij de wooncoaches van MEE via (035) 303 01 62 of e-mail: wijdemeren@mee-ugv.nl. Heeft u vragen over De Oranjerie, toewijzingsregels of huurprijzen? Dan kunt contact opnemen met Het Gooi en Omstreken via telefoonnummer (035) 672 66 99 of www.gooienom.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
website Wdm
foto
website Wdm
auteur
comm. Wdm.
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief