WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kasteel Fair Sypesteyn
Nieuw Loosdrecht, do 3 augustus 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 2 september is er op kasteel Sypesteyn wederom een Kasteelfair van 10.00 tot 17.00 uur.

persbericht

Sypesteyn Fair 2 september

Na het succes van voorgaande jaren zal dit jaar kasteel Sypesteyn wederom het decor worden voor de kasteelfair op zaterdag 2 september van 10.00 tot 17.00 uur. Liefhebbers van brocante en antiek, vintage kleding, cadeaus, tuindecoraties en alle soorten hebbededingetjes, heerlijke streekproducten, zoals kazen, marmelades, chutneys etc, kunnen hun hart ophalen.

De toegang tot de Sypesteyn Fair én tuin en park van Sypesteyn bedraagt € 4,00 p.p., kinderen tot 10 jaar gratis.

Hollands Porselein

Het kasteel is die dag geopend tussen 11.00 uur en 16.30 uur. In het kasteel is dan ook de tentoonstelling “Hollands porselein op Sypesteyn”, breekbare schoonheid uit de 18e eeuw te zien. Men kan het kasteel op eigen gelegenheid en tegen gereduceerd tarief van € 5 p.p. verkennen. In elk vertrek zijn deskundige suppoosten aanwezig die u alles kunnen vertellen over het ontstaan van het kasteel en de collectie. Toegang met de Museumkaart is gratis.

Gebakken Beelden

In de tuin is tevens de tentoonstelling “Gebakken Beelden” te bewonderen, met 14 abstracte en figuratieve beelden van kunstenaars, verrassend gepresenteerd in samenhang met kasteel en natuur. Ook is de “huis-smid Jasper” weer actief. Hij laat u kennis maken met dit oude ambacht, het is leerzaam en leuk te zien hoe hij voorwerpen al smedend  maakt.

Loterij

Om 15.00 uur worden de winnaars van de jaarlijkse loterij bekend gemaakt.  De loten zijn € 2,- per stuk en tot 14.00 uur te koop. Er zijn mooie prijzen te winnen!

Na afloop van de Fair is er, ten behoeve van het herstel van de oude kasteelpoort, een Veiling onder leiding van de welbekende kunstexpert en veilingmeester F. Baerveldt uit Hilversum, Interessante objecten zoals etsen, schilderijen van bekende kunstenaars, wijnen worden geveild. Ook bepaalde ‘diensten’ komen onder de hamer zoals  een gratis woningtaxatie door een beëdigd makelaar/taxateur, een high tea en diner door Spoon. Bent u geïnteresseerd, haal dan bij de kassa een deelnamenummer, waarmee u kunt bieden. De veiling start om 17.00 uur en zal ongeveer 1 uur duren.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief