WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DSO speelt twee Stukken
Kortenhoef, ma 3 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 april speelt DSO twee toneelstukken in de Dobber in Kortenhoef. Kaarten via de website of Huart Makelaardij.

Website DSO.

persbericht

DSO speelt twee Stukken

DSO speelt van 5 t/m 8 april ‘Wilde Marjolein en Tijm’ en ‘Speurgezeur’ in de Dobber; aanvang 20.00 uur.

Komende woensdag beleeft Toneelvereniging DSO haar première van de twee stukken die zij opvoert in De Dobber: de tragikomedie Wilde Marjolein en Tijm en de komische eenakter Speurgezeur. De afgelopen periode is er hard gerepeteerd door de vereniging. Omdat er twee stukken worden opgevoerd, was er ook een strak repetitieschema nodig.

De twee regisseurs, Ger van Groningen en Peter Hendriksen, moesten duidelijke afspraken maken, zodat er door de spelersgroepen optimaal gerepeteerd kon worden. Gelukkig is dit allemaal gelukt en staat DSO vol vertrouwen weer op het podium van De Dobber in Kortenhoef.


Cast Wilde Marjolein en Tijm

De beide stukken staan helemaal op zichzelf – voor de pauze kunt u genieten van Wilde Marjolein en Tijm en na de pauze van de atypische eenakter Speurgezeur. In Wilde Marjolein en Tijm draait het om de familie Bijsterveld, bij wie er niet echt sprake is van soepele familieverhoudingen. Vader Leo is vooral druk met zijn tuincentrum, moeder Loes probeert koste wat het kost de familie bij elkaar te houden en de kinderen, de wat simpele Marjolein en de naar een sekte gevluchte Tijm, hebben zo hun eigen beslommeringen. Op de avond voor het huwelijk van dochter Marjolein lijken de familiebanden steeds meer te gaan wringen.


Cast: Speurgezeur.

In de komische eenakter Speurgezeur wordt er in eerste instantie getracht een moord op te lossen. Maar is dit wel een detectiveverhaal? Wat is er toch met de spelers aan de hand? Is dit een toneelstuk of een anti-toneelstuk? U zult al snel met andere toneelogen naar deze eenakter kijken.

Zin om te komen kijken? Er zijn nog kaarten te verkrijgen via www.toneeldso.nl of bij Huart Makelaardij aan de Dodaarslaan in Kortenhoef. De kaarten kosten €12.50 per stuk.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Ciska Streef
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief