WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zeeziek op het Fietspad
's-Graveland, do 15 september 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning wordt zeeziek op het Ankeveensepad. De boomwortels maken van dat pad een woelige zee als je daar overheen fietst, zo schrijft hij aan de gemeente.

ingezonden brief

Geachte gemeente,

Als fietser heb ik regelmatig last van overhangend groen. Zeker nu het s avonds al weer eerder donker begint te worden moet ik extra voorzichtig zijn om geen tak in mijn gezicht te krijgen. Zoals u weet ben ik niet bepaald een van de kleinsten, ik stel dan ook voor dat u alle takken bij fietspaden tot op een hoogte van 2.5 m verwijderd wanneer ze over het fietspad groeien.

Ook heb ik al eerder aangegeven dat het Ankeveense pad me zeeziek maakt wanneer ik daar overheen fiets. Omhooggekomen boomwortels drukken het fietspad her en der dermate omhoog dat het asfalt beschadigd is. Gedurende de zomervakantie was het het ideale moment geweest ook dit stuk aan te pakken, te meer daar de klapbrug dicht was voor alle verkeer. Een gemiste kans.

U kunt wel naar onze burgers wijzen, maar steek eerst de hand in eigen boezem, het gaat tenslotte om de verkeersveiligheid.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief