WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
RegioHub bij GooiTV
RegioGV, di 15 maart 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Om de inwoners in de regio een goed beeld te geven van wat de Regio allemaal voor hen doet, start half maart het programma RegioHub bij Gooi TV.

persbericht

Regio Gooi en Vechtstreek start met RegioHub

Regio Gooi en Vechtstreek is een samenwerkingsverband tussen acht gemeenten in Gooi en Vechtstreek. De Regio ondersteunt en levert wat gemeenten afspreken om samen voor hun inwoners  op te pakken.

Dat kan van alles zijn. Om de inwoners in de regio een goed beeld te geven van wat de Regio allemaal voor hen doet, start half maart het programma RegioHub bij Gooi TV.  Iedere week komt een ander onderwerp aan bod. Het programma wordt gepresenteerd door Ruud Bochardt.

De Regio trapt af met de Week van de Lentekriebels, een programma over seksuele ontwikkeling voor basisschoolleerlingen. De Dag van de Leerplicht, de rol en functie van het regionale Ombudsplein, de huishoudelijke hulp toelage, veilig op reis en de dag tegen ouderenmishandeling zijn een kleine greep uit de uiteenlopende onderwerpen die RegioHub bij de inwoners nu ook via televisie-uitzendingen op GooiTV onder de aandacht brengt.           

RegioHub is vanaf 15 maart te zien op Gooi TV en terug  te vinden op YouTube en via de website van Regio Gooi en Vechtstreek, www.regiogv.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief