WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Monique won Hollandse100
Loosdrecht, di 8 maart 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Monique van Driessel uit Loosdrecht doet verslag van haar prestaties op de Hollandse100. Ze fietst en schaatst om geld voor onderzoek naar lymfeklierkanker in te zamelen.

ingezonden bericht

Geachte redactie,

Eergisteren heb ik voor de tweede keer de Hollandse100 gewonnen in Biddinghuizen. Een sportevenement dat bestaat uit 10 km schaatsen en 90 km fietsen. Initiatiefnemer is Prins Bernhard en de opbrengst van het evenement gaat naar Lymph&Co. Een organisatie die zich inzet voor fundamenteel onderzoek naar lymfleklierkanker.

Mijn man, Theo van Driessel, heeft lymfeklierkanker is wordt al 2 jaar behandeld door het team van artsen achter Lymph &co in het AMC. Helaas zijn de prognoses voor mijn man heel slecht, maar hoop ik dat met mijn bijdrage en die van alle andere sporters en donateurs lymfeklier patienten in de toekomst wel hoop op genezing hebben.

Het was voor de tweede keer dat het event gehouden werd en ook vorig jaar was ik de winnares bij de dames. Vorig jaar was het vooral een fysiek zware tocht. Dit jaar was het mentaal een hele zware. Met de steun van één van mijn fietsvrienden, Henk Bergsma, heb ik de tocht met succes volbracht. Bij de finish waren veel vrienden van mij en Theo aanwezig als supporter. Theo is te verzwakt om daarbij te kunnen zijn.

Vele leden van de koninklijke familie deden eergisteren ook mee. Zo had broer Floris met een aantal vrienden een record opbrengst bij elkaar gefietst/geschaatst. Maar ook prinses Margriet en haar kleinkinderen droegen hun steentje bij. Toch heel bijzonder.
De opbrengst van De Hollandse 100 vorig jaar was 213.000 euro, dit jaar staat de teller op 360.000 euro, maar er kan nog steeds gestort worden!!

Wellicht leuk om aandacht te schenken aan het event, goede doel en mijn prestatie.
www.dehollandse100.nl

Alvast dank voor jullie aandacht, groet,

Monique van Driessel
Loosdrecht
https://www.dehollandse100.nl/actie/monique-van-van-diepen-van-driessel

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief