WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Website Schaakschool
Wijdemeren, ma 20 juni 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning heeft een nieuwe website waarmee hij het schaken in Wijdemeren en daarbuiten promoot.

ingezonden bericht

Schoolschaak.tk is Niet Meer

De website schoolschaak.tk is uit de lucht. Reden hiervoor was dat de bewerking erg ingewikkeld was. Daar ik zelf niet kundig genoeg daarvoor ben had ik elke keer hulp nodig en die is doorgaans niet gratis. Ook mijn oproep voor vrijwilligers is destijds op niets uitgelopen.

Daarnaast dekte de naam de lading niet meer, omdat het SchoolschaakWijdemeren elk jaar ook scholen in andere gemeentes aanschrijft voor schaakles, overigens met weinig succes nog. Maar we blijven hopen.

Het goede nieuws is dat er een geheel nieuwe en gebruiksvriendelijke website voor in de plaats is gekomen. En wel: http://pkreuning.wix.com/schaakschool. De naam van de schaakschool is \'t Slimme Pionneke, met dank aan Nico van der Wolk van Wolk art die het logo ontwierp. De activiteiten als schoolschaak Wijdemeren en de jaarlijkse simultaan gedurende de Loosdrechtse Feestweek blijven gewoon bestaan, alleen nu als onderdeel van een uitgebreider pakket aan mogelijkheden.

Op 29 juni doen een kleine 20 kinderen schaakexamen in de hoop hun eerste of tweede schaakdiploma van de KNSB te behalen. Speciaal daarvoor komt een gedelegeerde van de KNSB naar de St. Antoniusschool te Kortenhoef. Nog 10 dagen kunnen de kinderen oefenen en dan gaan we proberen er een mooie dag van te maken.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief