WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen roeit voor Viore
Ankeveen, zo 10 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 9 juli heeft het roeiteam Kern Ankeveen maar liefst 6.534,- euro bij elkaar geroeid voor Viore in Hilversum, centrum voor mensen die leven met kanker.

Update 12-7-2016, 12.31: @wijdemerenvanboven maakte een prachtige drone-opname van de 12 uur van Ankeveen.

persbericht

Ankeveen steunt Viore

Op zaterdag 9 juli heeft het roeiteam Kern Ankeveen maar liefst € 6.534,- bij elkaar geroeid voor Viore, centrum voor mensen die leven met kanker in Hilversum.

Deze activiteit, bekend onder de naam “De 12 uur van Ankeveen”,  werd georganiseerd door Stichting Oranje Festiviteiten Ankeveen op het terrein van de plaatselijke IJsclub. Op deze dag heeft heel Ankeveen (en omgeving) zich onbaatzuchtig ingezet voor vele goede doelen, zoals de hersenstichting, MS Research en De Eekhoorn. Dankzij het mooie weer waren er veel bezoekers en er werd gul gegeven voor de goede doelen. Maar liefst 17 roeiteams waren 12 uur achter elkaar actief.

Het roeiteam Kern Ankeveen heeft op deze dag de meeste rondjes geroeid en het meeste geld opgehaald. Miranda van den Eijnden, directeur van Viore, is heel blij met de opbrengst: “Hier kunnen we zoveel goede dingen mee doen voor mensen die leven met kanker. Geweldig! Ik heb bewondering voor de opzet van dit evenement. Waar een klein dorp groot in kan zijn!”

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld opbouwen na kanker, werk en kanker en kanker binnen het gezin. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief