WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hulp om Werk te Vinden
Wijdemeren, wo 24 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Oud raadslid in Loosdrecht en oud statenlid in Noord-Holland, Wim van Oudheusden, helpt al tien jaar samen met anderen om mensen aan werk te helpen.

Hij en zijn team houden voor inwoners van Wijdemeren spreekuur in buurthuizen in de Hilversumse Meent en in Kerkelanden om ze bij te staan in het vinden van werk.

persbericht

Jubileum: 10 jaar bemiddeling naar werk.

Wim van Oudheusden (69) is al 10 jaar uit compassie actief om anderen te helpen een baan te vinden. Hij werkte vanaf 2006 7 jaar als vrijwilliger voor VluchtelingenWerk in UWV kantoren in Harderwijk, Huizen en Hilversum.

In 2013 startte hij als zelfstandig sociaal ondernemer zonder winstbejag in Hilversum, Soest en Amersfoort. Vanaf toen helpt hij met zijn vrijwillige medewerkers iedereen van 18 tot 68 jaar; student tot en met gepensioneerde; ongeacht niveau, uitkering of afkomst; merendeels Nederlanders tegenwoordig. In al die tijd adviseerde hij bijna 300 werkzoekenden en dat was succesvol, want 60% realiseerde met hen samen een volgende stap op de arbeidsmarkt. Terwijl iemand die -als men al werk vindt- er landelijk gemiddeld 7 maanden over doet is het bij hen maar 4 maanden dankzij een slimme werkvindmethode.

Hij zegt “Liever geen bloemen, geef dit nieuws maar liever door aan elke werkzoekende die u kent, dan gaan we er nog 300 helpen”.

Werk In Je Eigen Wijk (professionele non-profit ondernemer) houdt elke ochtend spreekuur in Hilversumse buurthuizen.

Vanaf november 2015 houden wij voor Wijdemeren spreekuur op de volgende tijden en adressen:

  • dinsdagochtend van 9-12 uur: wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399/a, 1216 JC Hilversum Zuid.
  • donderdagochtend van 9-12 uur: buurthuis de Kruisdam, Meent 5, Hilversumse Meent.

Bel of e-mail eerst voor een afspraak dan bent u zeker van een gesprek! U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen tijdens onze spreekuren om kennis te maken.

Zoekt u werk, maar wordt u alsmaar teleurgesteld, omdat u één van de 200 sollicitanten bent?
Wilt u eigenlijk stoppen met werk.nl en zoekmachines waar 600.000 anderen ook op reageren? Wij vergroten uw kans wekelijks samen met u en door veel slimmere software.

Onze werkvindmethode heet 4S2P: Samen Sterker, Slimmer Solliciteren, Persoonlijk Positief.

Onze partner Albert Jan Rasker (47) is een intuïtieve coach (onder meer NLP, Transactionele Analyse, en systemisch werk), die voor zijn coachopleiding levenservaring heeft opgedaan op zeer diverse terreinen. Van schaatstrainer tot taxichauffeur. Van bedrijfsleven tot kunstenaar. Van grafisch ontwerp tot cartoonist. Hij weet dus hoe een soms zeer moeizame, maar vaak ook fascinerende zoektocht voelt. Met deze ervaring inspireert hij nu andere zoekers om iets nieuws te leren: vinden.

Zie www.werkinjeeigenwijk.nl of bel 06 404 145 60.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief