WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Seventies Disco Party
Kortenhoef, ma 22 februari 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Er komt een tweede editie van de seventies Disco Party in 't Akkoord. Op zaterdagavond 19 maart 2016 zal voor de tweede maal een seventies Disco Party worden georganiseerd.

persbericht

Tweede seventies Disco Party 19 maart –
omdat disco muziek weer helemaal hip is!

Na een zeer succesvolle eerste editie komt er een vervolg, een tweede editie van de 70-ties Disco Party in ‘t Akkoord. Op zaterdagavond 19 maart 2016 zal voor de tweede maal een 70-ties Disco Party worden georganiseerd.

De avond start om 20.30 uur en wordt gehouden in ‘t Akkoord (het muziekgebouw van Kortenhoef aan de Kwakel). Vorige jaar was deze Seventiesparty een groot succes. De afwisseling van Seventies Muziek met ontmoetingen van mede dorpgenoten maakt dit tot een uniek evenement. De live muziek wordt verzorgd door Horns inda House een unieke groep van 18 muzikanten, die muziek met liefde maakt!

“Horns inda House” speelt repertoire van onder andere The Commodores, Earth Wind and Fire, Chicago, Stevie Wonder, James Brown en Tower of Power. Hun optreden maakt van iedere gelegenheid een bruisende seventies-party.“Horns inda House” is een coverband uit de Gooi en Vechtstreek. De sound wordt vooral gekenmerkt door de sterke blazerssectie. Met de strak en solide swingende ritmesectie, twee zangers en twee zangeressen brengt deze veelzijdige band rock-, funk-, disco- en soul-klassiekers.
”Tussen de live optredens door zal een DJ de allerbeste Disco nummers draaien.”

”Stilstaan is er op deze avond niet bij – of je wil of niet: er moet gedanst worden!”
In de kaartverkoop start dinsdag 1 maart 2016 bij de Blokker op de Meenthof. De toegangsprijs is € 5. Wees er snel bij want er is beperkt plaats en Op = Op. Tot slot: Come in Style and Dance

Stichtingsbestuur van ‘t Akkoord

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief