WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
W.A. Molleman
Wijdemeren, di 26 april 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De heer W.A. Molleman uit Kortenhoef (66):
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

In 1987 werd de heer Molleman lid van Toneelvereniging DSO in Kortenhoef. Op de planken is hij een ervaren, begenadigd acteur en ook achter de schermen is hij van grote waarde voor de vereniging. Zo was hij gedurende twaalf jaar, bestuursvoorzitter en sinds 2010 is de heer Molleman coördinator gebouwencommissie en decorbouw.

Tegen een voorstelling aan steekt hij vele uren in het bedenken en bouwen van decors. Inmiddels is hij in zijn tweede termijn als penningmeester. De heer Molleman is een man met een groot DSO-hart op wie de toneelvereniging altijd een beroep kan doen.

De heer Molleman zet zich ook al vele jaren in voor 'In de Gloriosa', de Historische Kring in Ankeveen, 's-Graveland en Kortenhoef. Hij is er verantwoordelijk voor de IT-ondersteuning. In die hoedanigheid heeft hij de Kring het digitale tijdperk ingeloodst. Dankzij hem is de verzameling van de kring voor iedereen te raadplegen via de website. De heer Molleman ondersteunt de vrijwilligers regelmatig bij het digitaliseren van de verzameling die nog dagelijks wordt uitgebreid.

Ook de Kortenhoefse IJsclub rekent op de inzet van de heer Molleman. Sinds 2004 doet hij de ledenadministratie van 'Onderling Genoegen'. Zijn betrokkenheid houdt niet op bij de activiteiten voor DSO, de kring en de ijsclub. Waar hij werk ziet, steekt hij de handen uit de mouwen. Zo heeft hij meegewerkt aan de renovatie van de pastorie van de Nederlands Hervormde Kerk in 's-Graveland, speelt hij Sinterklaas op basisschool De Regenboog in Kortenhoef en neemt hij jaarlijks deel aan een educatieproject over buitenplaats Trompenburg.

Terug naar het nieuws

foto
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
volgende
vorige
Terug > nieuws