WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DSO speelt Hetty
Kortenhoef, za 16 april 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanaf 20 april tot en met 23 april 2016 is het eindelijk zover - dan speelt Toneelvereniging DSO 4 avonden in De Dobber in Kortenhoef de komedie Hetty.

persbericht

DSO speelt Hetty

Vanaf 20 april t/m 23 april 2016 is het eindelijk zover - dan speelt Toneelvereniging DSO 4 avonden in De Dobber in Kortenhoef de komedie Hetty, van Christa Warmerdam. De regie is in handen van Ger van Groningen en maar liefst 8 spelers zijn er klaar voor om u weer een ontspannen avondje uit te bezorgen.


Sjan van Rijn als Hetty.

Wie is deze Hetty?

Ooit was Hetty van Dijk een gevierd actrice van het grote toneel, maar de laatste jaren heeft ze moeite met het onthouden van haar teksten. Ze ziet, tot haar grote frustratie, "haar" rollen dan ook naar een jongere generatie gaan. En ook de mannen staan niet meer voor haar in de rij. In een wereld waarin mooi en jong regeert, is het moeilijk om te overleven. Hetty weigert dit te accepteren. Haar huisgenoten proberen haar te steunen, maar iedereen heeft zo zijn of haar eigen problemen. Iedereen houdt de conversatie gaande, maar of ze naar elkaar luisteren? Hetty is een komedie van diva’s en nuchtere mensen. Langs elkaar heen praten en niet accepteren dat zelfs een actrice ouder wordt.
Bestel snel uw kaarten via www.toneeldso.nl of haal ze af bij Huart Makelaardij.
(de vrijdag is uitverkocht)

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de trailer.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief