WIJDEMEERSE WEBKRANT
Lentemarkt Ankeveen
Ankeveen, wo 13 april 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 7 mei organiseert Bruisend Ankeveen weer een lentemarkt, waarbij de organisatie allerlei extra kramen naar Ankeveen hoopt te krijgen.

persbericht

Lentemarkt Ankeveen op 7 mei

Op zaterdag 7 mei organiseert Bruisend Ankeveen weer een lentemarkt, waarbij de organisatie allerlei extra kramen naar Ankeveen hoopt te krijgen.

Inmiddels hebben zich al enkele extra ondernemers aangemeld. Zo komt er een kraam met hanging baskets, maar er is zeker nog plaats voor een of meerdere kramen met eenjarigen en/ of tuinplanten. Ter ere van de lente wordt er dit jaar ook een vogelexcursie georganiseerd met de markt als start- en eindpunt. Voor de deelnemers staat na afloop een heerlijk ontbijt met verse producten van de markt klaar in de koffietent.

Wij doen hierbij een oproep aan eenieder, die de afgelopen jaren op onze markt heeft gestaan, om ook dit jaar weer een standplaats in te nemen. Ook nieuwe ondernemers zijn van harte welkom, mits het aanbod niet concurreert met de vaste wekelijkse ondernemers.

De kraamhuur bedraagt € 25,00 voor een hele kraam en € 12,50 voor een halve kraam. U kunt ook met een eigen tafel of kar komen (€ 10). De markt duurt van 08.00 tot 12.30 uur.
U kunt zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar bruisendankeveen@gmail.com. Wilt u daarin uw naam vermelden, uw branche en verdere contactgegevens zoals telefoonnummer. Wij nemen dan met u contact op.

Voor meer informatie kunt u bellen met Arda van der Lee, 0653999530

Namens Bruisend Ankeveen,
Arda van der Lee
www.bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief