WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Expositie Will Kellerman
Kortenhoef, di 31 maart 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Will Kellerman is niet van de tinten grijs. Zij is van speelse flamboyante kleurenrijkdom waarin levenskunst aan positieve gevoelens raakt.

persbericht

Paas Expositie Will Kellermann
Zeventig tinten kleur

Kunstenares Will Kellermann werd zeventig jaar. En omdat zij een kleurrijk mens is maakt zij er iets bijzonders van. Een overzichtstentoonstelling met veelzijdig werk. Voor haar geen tinten grijs, maar speelse flamboyante kleurenrijkdom waarin levenskunst aan positieve gevoelens raakt.

Haar schilderijen tonen de kleuren van de ziel, soms zacht en koesterend, soms fel en avontuurlijk. Vooral in haar Silkcolors©, schilderingen op zijde als canvas, voelt men de erotische geladenheid van haar geliefde thema: de bevrijding van de vrouw. Vogels, vlinders, sterke landschappen waarin ‘moeder’ aarde haar kracht toont, het zijn de onderwerpen van Kellermann.

Zeventig tinten kleur.. het is eigenlijk te weinig om haar kleurenrijkdom te beschrijven. Haar kleurgevoel stormt duizendvoudig op je af als je haar werk beziet. Tijdens beide Paasdagen toont zij schilderijen in vele technieken, van de bekende Silkcolors© tot olieverf, pastel en aquarel.

Een prikkelend kijkspel waarvoor u niet naar de film hoeft. Zeventig tinten kleur, doorlopende voorstelling in de Oude School het Kraaiennest aan de Kortenhoefsedijk 145 in Kortenhoef.

De expositie is beide Paasdagen 5 en 6 april geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

www.willkellermann.cominfo@willkellermann.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief