WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hurricanes sluiten seizoen
Loosdrecht, za 6 juni 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Hilversumse wethouder Floris Voorink komt zaterdag op bezoek bij de Loosdrechtse Hilversum Hurricanes om met de cointoss de slotwedstrijd van het seizoen te starten.

ingezonden bericht

Hilversum Hurricanes sluiten seizoen spectaculair af

Aan het reguliere seizoen van American Football komt bijna een einde. Zaterdagavond 13 juni sluiten de Hilversum Hurricanes thuis het seizoen af in Amerikaanse stijl met een wedstrijd tegen degradatiekandidaat Nijmegen Pirates. Dit valt samen met de jaarlijkse All American Day van de Hilversum Hurricanes.


Foto: Marco Engel

Voor de wedstrijd zullen beide teams aan het publiek worden voorgesteld en het volkslied zal worden afgespeeld. Nadat de Hilversumse wethouder, Floris Voorink, de cointoss heeft verzorgd, zal om 19:00 uur de wedstrijd van start gaan. Tijdens de wedstrijd is er een DJ en live commentaar aanwezig. Daarnaast kan het publiek zich tijdens de wedstrijd tegoed doen aan Amerikaanse versnaperingen.

Het belooft een spectaculaire avond te worden, waarbij het Hilversumse publiek kennis kan komen maken met een relatief onbekende sport in Nederland. De Hurricanes kunnen alle support gebruiken tijdens deze wedstrijd en zijn erop gebrand om net als alle voorgaande thuiswedstrijden dit jaar ook deze wedstrijd om te zetten in een winst. De toegang is gratis.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
Marco Engel
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief