WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
College bezoekt Nederhorst
Nederhorst den Berg, do 12 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op dinsdag 17 februari vergaderen burgemeester en wethouders van Wijdemeren voor het eerst in het Sociaal Cultureel Centrum in Nederhorst den Berg.

persbericht

Het college spreekt Bergers graag

Op dinsdag 17 februari vergaderen burgemeester en wethouders van Wijdemeren voor het eerst buiten het gemeentehuis. De vergadering vindt plaats in het Sociaal Cultureel Centrum in Nederhorst den Berg.

Na de vergadering zijn Bergers tussen 17.00 – 18.00 uur van harte welkom om hun vragen, zorgen of ideeën met het college te delen. Voorafgaand aan de collegevergadering bezoekt het college constructiebedrijf Galesloot.

In gesprek

De burgemeester en de wethouders willen graag zoveel mogelijk in de dorpen aanwezig zijn. In gesprek met ondernemers en inwoners in Wijdemeren. Het vergaderen buitenshuis past bij de manier waarop het college de gemeente wil besturen. Dichtbij inwoners. Met oog en oor voor wat er speelt.

Vergaderlocaties gezocht

Bedrijven, verenigingen of instellingen worden van harte uitgenodigd hun locatie aan te bieden als vergaderlocatie. Het college hoopt op verrassende plekken terecht te komen.

Op de volgende data vergadert het college in 2015 buitenshuis: 17 maart (Loosdrecht), 21 april, 19 mei, 30 juni (Loosdrecht), 29 september, 27 oktober en 24 november. Het is belangrijk dat er een (besloten) vergaderruimte voor zes personen is.

Aanmelden kan bij het bestuurssecretariaat, telefoon (035) 65 59 517 of bestuurssecretariaat@wijdemeren.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief