WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Viore: 10.000 Bezoekers
Wijdemeren, wo 15 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het inloopcentrum Viore bij Ter Gooi Ziekenhuizen, voor mensen die leven met kanker, ontving de 10.000ste bezoeker op 27 maart.

persbericht

Viore ontvangt 10.000ste bezoeker

Op vrijdag 27 maart mocht Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, de 10.000ste bezoeker ontvangen. Niets vermoedend kwam Marja Bijlsma uit Huizen vanmiddag naar Viore. Ze was blij verrast  toen Anita Wesselius, directeur van Viore, haar een prachtig boeket bloemen aanbood.  Ze komt sinds ongeveer een jaar regelmatig naar Viore en neemt daar deel aan heel verschillende activiteiten. “ Daar weten ze wat er speelt. Bij alles houden ze rekening met jou en je situatie.”

Het in Hilversum op het terrein van Tergooi gelegen Viore richt zich op iedereen in de wijde regio Gooi en omstreken die te maken heeft of heeft gehad met kanker: pati”enten, expati”enten, naasten en nabestaanden. Viore werd op schrikkeldag (29 februari) 2012 geopend door burgemeester Broertjes. Sindsdien groeit het aantal mensen dat de weg naar het inloop-, informatie- en activiteitencentrum weet te vinden met de week.

Niet in de laatste plaats omdat op de afdeling oncologie in Tergooi inmiddels standaard wordt gewezen op de mogelijkheden bij Viore.  Dit doen zij onder andere vanwege de positieve reacties die zij horen van patienten, die Viore reeds bezochten.

Viore is alle weekdagen tussen 10 en 16 uur geopend voor inloop.  Iedereen kan dan langs komen, zonder  afspraak of verwijzing. Aan Viore zijn gidsen verbonden met een professionele achtergrond, die voor wie dat wil beschikbaar zijn om te helpen de door kanker veroorzaakte problemen zo goed mogelijk het hoofd te bieden. 

Op de website (www.viore.org) wordt iedere maand een compleet overzicht geboden van het maandprogramma van Viore.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief