WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Het Monster van Loosdrecht
Loosdrecht, di 30 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Herman W. Rammers schreef Dumpzone, een thriller over een milieuschandaal van ongekende omvang die zich afspeelt in en om de Loosdrechtse Plassen.

Afgelopen week verscheen het boek Dumpzone van de hand van Herman W. Rammers uitgegeven door www.boekscout.nl. Het boek gaat over een milieuschandaal in en om de Loosdrechtse Plassen, waar mysterieuze gebeurtenissen plaats vinden.

Dumpzone

Dumpzone is een regelrechte thriller. Want wat kan er gebeuren als criminelen jarenlang chemisch en nucleair afval in de natuur van het watersportgebied Loosdrecht dumpen? Wat te verwachten als politiemensen onderwater op iets botsen dat even later niet meer te traceren is? En wat te doen wanneer ook vissers niet meer terugkomen van hun nachtelijke vistocht? Er wordt uiteindelijk een zoektocht naar hen ondernomen met een schokkende ontdekking, een milieuschandaal van een voor Nederland ongekende omvang met onverwachte desastreuze gevolgen. Want wat houdt zich schuil onder dat spiegelend wateroppervlak van de Loosdrechtse plassen?

Herman W. Rammers over zijn boek

"Al sinds mijn jeugd bedenk ik verhalen. Vanaf mijn zestiende besloot ik mijn verhalen te verfilmen. Daarvan heb ik altijd een beroep willen maken, maar dat is er nooit van gekomen. Op het Atheneum adviseerde mijn leraar Nederlands mij te gaan schrijven, maar ik bleef liever films maken. Toen ik begon aan mijn avondvullende film Dumpzone, adviseerde een goede kennis mij deze film in boekvorm te schrijven met als resultaat dit spannende verhaal."

Meer info

Dumpzone kan besteld worden op de website van Boekscout.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
PB/RJ
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief