WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Convenant Vrachtvervoer
Wijdemeren, do 11 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De wethouders van Bussum, Hilversum en Wijdemeren willen het bestaande convenant over vrachtverkeer van en naar de regio Gooi en Vechtstreek voortzetten.

persbericht

Convenant vrachtvervoer succesvol
Samenwerking wordt voortgezet

De wethouders van Bussum, Hilversum en Wijdemeren hebben op 29 augustus 2014 met de regiobestuurders van EVO (verladers) en TLN (Transport & Logistiek Nederland) het bestaande convenant over vrachtverkeer van en naar de regio Gooi en Vechtstreek besproken. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat voortzetting ervan tot goede resultaten zal leiden.

In 2013 hebben deze partijen het convenant vrachtvervoer voor de regio ondertekend. In dit convenant zijn onder andere afspraken gemaakt over het voortzetten van het programma ‘Duurzame Logistiek’, routering en laden, verladen, lossen en parkeren.
De uitvoering van het convenant wordt door de betrokkenen als positief ervaren en met kracht voortgezet.

De organisaties EVO en TLN blijven zich inzetten om onnodig doorgaand transport door de regio te voorkomen. Ook het gebruik van steeds schonere voertuigen en bevoorradingstechnieken blijven zij stimuleren.

De gemeenten zullen samen met EVO en TLN optimale logistieke routes voor de bevoorrading van winkels en bedrijven aanwijzen. Daarbij houden zij rekening met zowel een efficiënte logistiek als een goed leefmilieu voor bewoners. De bezorging van internetverkopen en webwinkels verdient daarbij steeds meer aandacht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief