WIJDEMEERSE WEBKRANT
Putter over Landje-Pik
Wijdemeren, wo 10 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Putter is terug! Putter laat zijn licht schijnen over de VVD en het landje-pik dossier. Hij doet een beroep op de reputatie van VVD-raadslid Martin Vuyk.

Dossier Revindicatie

ingezonden brief

Open brief aan Martin Vuyk, raadslid van de VVD

Beste Martin,

Ik spreek jou aan omdat ik je beschouw als het beste en meest ervaren raadslid van de VVD.
Er ligt een voorstel om het zogenaamde revindicatie proces, zeg maar landje-pik, gewoon te laten doorgaan, vrijwel op dezelfde wijze als ex-wethouder Jaap van Waveren van Dorpsbelangen, dat had verzonnen.

Dat kan toch niet waar zijn. Hoe kan een VVD wethouder zoiets volslagen ongeloofwaardigs voorstellen. Hoe kan hij een domme actie, die, zoals je weet, verregaande verkiezingsgevolgen had met droge ogen weer aan de gemeenteraad voorleggen.

Jij was het toch die destijds met luide stem in de raad een  meldpunt aankondigde voor allen die zich gefrustreerd voelden. Jij was het toch die een motie van wantrouwen lanceerde tegen de Dorpsbelangen wethouder, die zich tot jouw grote genoegen in allerlei vreemde bochten wrong, maar er niet uitkwam. De VVD heeft bij dat politieke geweld van jou absoluut garen gesponnen.

En nu? Laat je je nu door de VVD omdopen tot clown van het jaar? Zo’n voorstel kan jij, zeker niet jij, steunen. Geloofwaardigheid is een kwetsbaar begrip en dat moet je niet in de waagschaal stellen, De VVD is een fatsoenlijke partij die zich dan ook als zodanig moet gedragen.

Ik verwacht van jou dat je jouw politieke inzicht en zwaarte zal gebruiken om het tij te keren,
Denk om je reputatie en behoed ons voor dit monster met die rare naam.

Je vriend, Putter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief