WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Twijfel aan Groen Links
Ankeveen, do 23 oktober 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning koos voor Groen Links, maar begint nu spijt te krijgen. Hij is weer een zwevende kiezer.

ingezonden brief

Ik begin serieus te twijfelen aan mijn keuze voor groen links.

Hebben Ferlx en Lia boter op hun hoofd?
Ze beweren dat ook na een fusie met Hilversum de karakteristieken van dedorpen behouden blijven. Hoe kun je zoiets met droge ogen beweren???
Na een fusie geef je in feite de regie uit handen en al zit je in begin nog wel in de raad, waarschijnlijk in ondertal, na een aantal jaren is die invloed geheel en al verdwenen. En dan? Dan zegt Hilversum, gefuseerd met wijdemeren: We gaan lekker flats bouwen in de Wijdemeren. Afspraken uit het verleden blijken achterhaald en niet meer reëel en als je dan als Wijdemeerder ondergesneeuw bent door de vele mensen uit Hilversum die dan in de raad zitten, dan kun je nog zo hoog van de toren blazen en roepen dat iets niet kan, na een rondje stemmen sta je met lege handen en wordt ook de Wijdemeren een slachtoffer van de Hilversumse expansiedrift. Ik ga hierbij volledig, vrijwillig en vastberaden in tegen de standpunten van mijn partij. Tja, was er in de gemeente een PvdD of een SP geweest dan had ik me eerder daarbij aangesloten.

Bij de huidige visie voor de toekomst voor onze dorpen heb ik grote twijfels en vrees, ik kan me hier dan ook absoluut niet in vinden en raad de gemeentebewoners dan maar aan desnoods bij de komende raadsverkiezingen te stemmen op de vorige coalitie.

Ik heb mijn politieke ideeën, soms ben ik links, soms ben ik rechts, maar al met al zeg ik wel: Laat Wijdemeren blijven zoals het is, ook na modernisatie

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief