WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CPO Project Loosdrecht
Oud Loosdrecht, di 14 oktober 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Aan het Oppad te Oud-Loosdrecht worden samen met starters, singles en jonge gezinnen hun woningen ontwikkeld op basis van hun persoonlijke woonwensen en mogelijkheden.

ingezonden bericht

Het CPO project in Oud-Loosdrecht gaat een stroomversnelling in. Aan het Oppad te Oud-Loosdrecht worden samen met starters, singles en jonge gezinnen de woningen ontwikkeld op basis van hun persoonlijke woonwensen en financiële mogelijkheden.

In een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) project kunnen toekomstige bewoners als collectief zelf hun eigen woning ontwerpen binnen de gestelde kaders van het bestemmingsplan Oppad. De afgelopen jaren zijn nauwelijks betaalbare woningen gebouwd. Door te bouwen in CPO, zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar worden de woningen tegen kostprijs gerealiseerd en blijven de woningen betaalbaar.

Geen cataloguswoning, maar een huis naar eigen wens en smaak. De randvoorwaarden liggen vast, maar op de uiterlijke verschijningsvorm heb jij als koper straks zelf invloed. Later uitbreiden en ook het zelf afbouwen van de woning is mogelijk. Hierdoor ontstaan er bouwblokken met een frisse individuele uitstraling.

De stichting ‘Samen bouwen in je dorp’ heeft subsidie gekregen van de provincie Noord-Holland. Hiermee is de professionele begeleiding van het traject en continuïteit verzekerd. Ook is een belangrijk deel van de voorbereidingskosten bekostigd. Hiermee gaat het proces een stroomversnelling in.

Mensen die voor een woning in aanmerking willen komen, moeten een bedrag van tenminste € 190.000 kunnen financieren. Inschrijven staat open voor iedereen. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website www.samenbouweninjedorp.nl. Het inschrijfgeld is € 300,-.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de procesbegeleider Jeroen van den Adel, bereikbaar via telefoonnummer 06-47 26 60 20 of per e-mail info@samenbouweninjedorp.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief