WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schoolschaak Tien Jaar!
Wijdemeren, za 1 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 5 november viert Schoolschaak Wijdemeren het tienjarig jubileum. Hans Böhm komt de opening verrichten.

persbericht

Tien jaar schoolschaaktoernooi Wijdemeren

Op 5 november viert Schoolschaak Wijdemeren het tienjarig jubileum. Het toernooi ontstond destijds doordat Patrick Kreuning inzag dat niet alle scholen bereikt met les geven op een school in de naschoolse opvang.

In die tien jaar is het beste resultaat een twaalfde plaats geweest bij het regionaal kampioenschap, een heel keurige prestatie, want dan heb je al ruim 200 scholen achter je gelaten.

Het jubileum laten we uiteraard niet ongemerkt passeren. Zo zal Hans Böhm om ca. 13.30 uur de opening verrichten. Waarna 19 teams van 7 verschillende scholen de sportieve strijd aangaan. Voor de ouders is er in een apart lokaal de film Searching for Bobby Fischer te zien welke c.a. 1 uur en 50 minuten duurt. Uiteraard zorgen we ook weer voor eten en drinken.

Sponsoren voor dit jaar zijn: Berko en The Kids uit Nederhorst den Berg, Smallenburg verf en behang, Willem de Jongh, Roan, Cw'76, Oogmerk Briljant, drukkerij de Arend en Bakkerij Sturkenboom uit Kortenhoef. Gekeken wordt naar meer sponsoren zodat we meer aandacht aan het jubileum kunnen
schenken.

Mocht u willen komen kijken, of de film willen zien, kom dan gerust naar basisschool De Regenboog te Kortenhoef aan de Elbert Mooijlaan, maar meldt dat liefst even van te voren, opdat we er rekening mee kunnen houden.

Patrick Kreuning
http://Schoolschaak.tk

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief