WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wandelen in het Donker
's-Graveland, ma 24 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Tijdens Earth Hour, op 29 maart, organiseert Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek een avondwandeling over de 's-Gravelandse Buitenplaatsen.

persbericht

Wandelen in het donker tijdens Earth Hour

Geniet tijdens deze spannende wandeling in het donker, van de geluiden en schimmen op de buitenplaatsen in 's-Graveland. Deze avondwandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar en duurt 1,5 uur.

Wandelen in het donker

Tijdens Earth Hour, op 29 maart, organiseert Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek een avondwandeling over de 's-Gravelandse Buitenplaatsen, vlak bij Hilversum. Ontdek zelf hoe donker de nacht in dit gebied is. Normaal mag je na zonsondergang niet op de buitenplaatsen komen, dus dat maakt het extra bijzonder! Misschien zie je nog net een ree of een vos of hoor je misschien wel een bosuil!?

Earth Hour

Earth Hour is wereldwijde beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door een uur het licht uit te doen, geef je samen met miljoenen anderen het signaal af dat jij ook een leefbare aarde wil doorgeven. Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds.

Informatie

Wanneer: Zaterdag 29 mrt 2014 – Starttijden: 19:30 uur, 19:50 en 20:10 uur
Waar: Boekesteyn
Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Noordereinde 54-b, 1243 JJ’s-Graveland
Prijs: Leden € 5,- niet-leden € 8,-

Aanmelden en vertrekpunt

De activiteiten starten bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Reserveren kan telefonisch bij het bezoekerscentrum 035-656 30 80. Of bel de ledenservice van Natuurmonumenten tijdens kantooruren; 035-655 99 55. Reserveren kan ook via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.
(Graag een kwartier voor aanvang melden en afrekenen, anders vervalt uw reservering.)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief