WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kinderverjaardagen.nl
Loosdrecht, ma 24 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Kapitein Tornado van het Kinder-Trefpunt in Loosdrecht gaat deze zomer niet op zijn springkussenschip, maar op een echte piratenboot de Vuntusplas op.

ingezonden bericht

Kinderverjaardagen en Plassenvaart

Kapitein Tornado van het Kinder-Trefpunt in Loosdrecht gaat deze zomer niet op zijn springkussenschip, maar op een echte piratenboot de Vuntusplas op.

Alle piraten zwemvest aan en gaan mee met een avontuurlijke survival met een aantal stops.
waaronder roeien, peddelen, zwemmen, schatzoeken, scheepsbrood en rum, etc., helemaal echt Kapitein Tornado op zijn Galjoen.

Meer weten: www.kinderverjaardagen.nl

En...., Nieuw, www.plassenvaart.nl

Er is in Loosdrecht plaats voor een rondvaart voor kleine gezelschappen. Vanaf de restaurants, de VVV, de bewoners langs de plassen en parken. Budgetrondvaart waarbij de gasten mogen kiezen welke catering. Of een eigen picknickmand of aangeleverd door de vele toprestaurants om de plas.

De originele Westlander aak is voorgesteld aan de restaurants. De reacties zijn zeer positief. Zelfs kan iedereen last minute bellen en de turfsteker komt eraan. Naast de klassieke Westlander aak varen we met een schitterend jacht de Ms "Mister Walker". Zeer stijlvol en uniek om daarmee met een klein gezelschap de schitterende natuur en "buitens" langs de plassen te bewonderen onder het genot van hapjes uit de feestmanden met borrels en bubbels........

Een prachtige aanwinst voor een dagje uit in Loosdrecht.in combinatie met fietsen, wandelen, etc.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief