WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Afscheid van Jan en Felix
Wijdemeren, zo 9 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De fractie van de PvdA-GroenLinks bedankt Felix Flameling en Jan Hermans voor de bewezen diensten de afgelopen vier jaar. Beiden keren niet in de raad terug.

De geschiedenis van Jan Hermans in de raad is de afgelopen raadsperiode van vier jaar. Felix Flameling heeft een zeer lange geschiedenis, die begon in Nederhorst den Berg voor de PvdA, daarna voor D66 in Nederhorst en later voor D66 in Wijdemeren. Nadat hij een raadsperiode afwezig was, kwam hij terug in de raad voor GroenLinks. Zijn bijdragen aan het debat begonnen altijd met de gevleugelde woorden: "Meneer de voorzitter, ja, even kort..." Dat "kort" lukte hem bijna nooit. Een Engelse term in het debat werkte als een rode lap op een stier bij de taalpurist Felix Flameling.

ingezonden bericht

Laatste raadsvergadering voor Jan Hermans (PvdA) en Felix Flameling (Groen Links)

Op donderdag 6 maart hebben Jan Hermans en Felix Flameling afscheid genomen van de gemeenteraad van Wijdemeren.


Aan de overkant: links Felix Flameling, rechts Jan Hermans.

Zowel Felix als Jan hebben een lange historie met het raadslidmaatschap. Het zal toch vreemd zijn om deze twee heren niet meer terug te zien in de raad. Felix en Jan zijn de drijvende krachten geweest bij het tot stand komen van de samenwerking tussen de PvdA en Groen Links.

De fracties werken onder leiding van beide heren sinds de zomer met veel plezier en slagkracht samen. Felix is blij dat dit nog voor zijn vertrek uit de raad gelukt is. Deze samenwerking stond al lang op zijn verlanglijst.

De fractie zal beide heren zeker gaan missen. ‘Waar nodig kan er altijd een beroep op ons worden gedaan’, geven zowel Jan als Felix aan. Dat zal de fractie zeker doen. Namens de fractie en beide besturen, heel veel dank voor jullie inzet!

Sandra van Rijkom
LIjsttrekker PvdA/GroenLinks

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief