WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Het kwam door een Ongeval
's-Graveland, do 22 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Dindsdagmorgen stond het Noordereinde, maar ook andere wegen vast. Vanwege een zwaar ongeval op de A2 werd het verkeer omgeleid.

ingezonden brieven

Naar aanleiding van het bericht verkeer N'einde het volgende: Ook ik reed dinsdagmorgen over het Noordereinde en zag dat het compleet vast stond, maar ook richting Bussum. Normaal rijd ik binnen een kwartier naar mijn bestemming de Trappenberg. Nu heb ik er 45 minuten over gedaan. Dat had echter niets te maken met de bakken, maar met een ernstig verkeersongeluk dat had plaats gevonden richting Utrecht. De automobilisten werd geadviseerd om via Hilversum richting Utrecht te rijden.

Misschien maar goed dat de bakken er nu niet meer stonden. Die hadden voor nog meer verkeersopstopping gezorgd en waarschijnlijk ook voor ruzies.

Hilde Molleman
Kortenhoef


Beste Hans Visser,

We hebben de langste ochtendfile van Nederland door een ernstig ongeluk op de A2; het verkeer wordt omgeleid naar de A27 en rijdt dan ook massaal door 's-Graveland.
En wat doet u? U ergeren en de poltiek weer eens de schuld geven.

Meneer Visser, doe uw oogkleppen eens af, dan ziet u meer dan alleen het verkeer op de vaartwegen. Dan ziet u ook gekozen raadsleden die oprecht proberen besluiten te nemen die de belangen van alle inwoners van Wijdemeren dienen, dus niet alleen de uwe.

Zelf stond ik die morgen ook in de file, op de Diependaalselaan richting A27, op weg naar het ziekenhuis. Via de radio hoorde ik wat er gebeurd was. Vreselijk. Maar zulke dingen gebeuren helaas. Met een vertraging van maximaal 20 minuten kwam ik nog ruim op tijd voor mijn afspraak in het ziekenhuis.

Wat u zich absoluut niet realiseert is, dat mét de bloembakken uw vertraging weleens in de uren had kunnen lopen. Met die obstakels op de weg gebeurde het namelijk nogal eens dat bij veel aanbod het verkeer muurvast kwam te zitten. Dan kun je je een beetje voorstellen wat er dinsdag zou zijn gebeurd als de bloembakken er nog hadden gestaan...

Met vriendelijke groet,

Douwe van Essen
Kortenhoef

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brieven
foto
---
auteur
ing. brieven
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief