WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
TV De Rading koopt Grond
Loosdrecht, vr 16 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren werd Tennisverenging De Rading in Loosdrecht eigenaar van de grond van het park waarop de vereniging gevestigd is.

persbericht

Historische gebeurtenis TV de Rading

Op 4 maart 2013 verleende de Algemene Leden Vergadering van tennisvereniging de Rading toestemming,om onderzoek te doen naar de mogelijkheden van de aankoop van de grond van het gehele park. De grond waarop de vereniging gevestigd is, was tot dan toe in erfpacht bij de Gemeente Hilversum.

De tennisvereniging, die in januari 1980 is opgericht, huist al jaren aan het lommerrijke Jagerspaadje in Loosdrecht. Na grondig onderzoek door het bestuur, werd het verlossende woord op 26 november jl.  gegeven. De vele voordelen die het aankopen van de grond de tennisvereniging oplevert, waaronder de zekerheid van eigendom als belangrijkste, heeft de leden doen besluiten in te stemmen met de aankoop van de grond.

Op donderdag 15 mei is de akte gepasseerd bij notariaat Wijdemeren. Vanaf dan staat het de vereniging vrij om als goed eigenaar, zaken te realiseren die de toekomst van de club zullen waarborgen. Er staan nog geen concrete plannen op stapel, maar onder de leden gonst het al enige tijd van enthousiaste plannen en interessante ideeën voor de toekomst.

Met haar 7 banen en centrale ligging is TV de Rading een club die leden trekt uit Loosdrecht, Hilversum en Kerkelanden.  Zowel voor jeugd- als voor seniorleden worden er veel activiteiten en competities op zowel lokaal als regionaal niveau georganiseerd.

Er zal daarom ook serieus gekeken gaan worden naar de mogelijkheid om in de winter door te kunnen blijven tennissen. Op donderdagavond 15 mei is het glas  geheven en is er met onze leden geproost op een mooie en sportieve toekomst.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief