WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schoonmaak Meenthof
Kortenhoef, di 13 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Donderdag organiseert Wijdemeren samen met ondernemers van de Meenthof voor de derde keer een schoonmaakactie in en rondom het winkelcentrum in Kortenhoef.

persbericht

Schoonmaakactie op de Meenthof

Op donderdag 15 mei organiseert de gemeente Wijdemeren samen met ondernemers van de Meenthof voor de derde keer een schoonmaakactie in en rondom het winkelcentrum in Kortenhoef. Met de schoonmaakacties wil men van de Meenthof een schoon, heel en veilig winkelgebied maken en in aanmerking komen voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).
De schoonmaakacties komen voort uit de samenwerking tussen ondernemers, bewoners, politie, brandweer, Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de gemeente.

Aanleiding

Zwerfvuil is een van de grootste ergernissen van bewoners en ondernemers op de Meenthof. In het kader van het KVO is er vorig jaar zowel in het voorjaar als in het najaar een schoonmaakactie georganiseerd. De betrokken partijen hebben besloten de schoonmaakacties in 2014 een vervolg te geven.

De schoonmaakactie

Op donderdag 15 mei krijgt de openbare ruimte in en rondom het winkelgebied een schoonmaakbeurt. Het initiatief hiertoe wordt genomen door de gemeente Wijdemeren en de lokale ondernemers, maar ook de bewoners van het winkelgebied worden opgeroepen om mee te helpen. Het startschot wordt om 8.30 uur gegeven en naar verwachting duurt de actie tot 10.00 uur. De schoonmaakactie heeft geen gevolgen voor de openingstijden van de winkels op de Meenthof. In het najaar wordt de openbare ruimte nogmaals onder handen genomen.

Parkeerplaatsen

Om alle plantsoenen en parkeerplaatsen goed schoon te kunnen maken, worden vanaf woensdagavond 14 mei de parkeerplaatsen langs de Curtevenneweg, de Dodaarslaan, de Hoflaan en de Kerklaan afgesloten. Op donderdag 15 mei zijn alle parkeerplaatsen vanaf 10.00 uur weer beschikbaar.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Rik Jungmann
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief