WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
14 Juni Tienerdisco
's-Graveland, do 5 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zaterdagavond 14 juni wordt de laatste tienerdisco van dit seizoen georganiseerd in de kantine van de SV 's-Graveland.

persbericht

Zaterdag 14 juni alweer de laatste tienerdisco van het seizoen

Dit seizoen zijn we langer door gegaan zodat we zelfs deze maand een disco in petto hebben. Toch is het alweer de laatste disco van het seizoen en dus is het tijd om voor de voorlopig laatste keer te knallen. Geen tienerdisco zonder vrijwilligers en we zijn dan ook blij dat ook de ouders weer present zijn bij deze zomerse versie van de Tienerdisco. Deze maand kunnen we tevens rekenen op de zomerse klanken van zowel DJ Anoshy als DJ Berend. En als je zomer combineert met voetbal dan kom je al snel uit in Brazil. Het belooft dan ook een tropisch warm slotfeest te worden.

Slotfeest

Zoals elk jaar doen we bij de laatste disco iets extra’s. We beginnen zaterdag om 17.30 met een kinderdisco voor de kinderen uit groep 3 tot 5. Entree voor deze disco is 2 euro en is inclusief limonade en chips. Er zijn leuke activiteiten zoals veertjes in je haar zetten (hier zijn kosten aan verbonden) en een limbodanswedstrijd. De kinderdisco is om 19.00 afgelopen.
Om 19.30 uur start de tienerdisco. Deze disco is toegankelijk vanaf groep 6. Entree voor de tienerdisco is net als altijd 1 euro. De laatste plaat wordt om 21.30 uur op de draaitafel gelegd.

Je bent erbij?!

De kantine wordt zaterdag 14 juni natuurlijk in tropische sferen gebracht. Dus , heb je de zomer in je bol en zin om je salsa moves te laten zien? Ben jij de King of Queen van Brazil? Dan ben je er natuurlijk bij. De tropische klanken komen van DJ Anoshy en DJ Berend. We zien je zaterdag 14 juni, Kininelaantje 1 in ’s-Graveland. Voor meer info, kijk op www.tienerdisco.webklik.nl.

Kinderdisco:

Van 17.30 tot 19.00 uur 
Entree 2 euro    (incl. limo en chips)
Vanaf groep 3 
Kantine SV ’s-Graveland, Kininelaantje 1 

Tienerdisco:

Van 19.30 tot 21.30
Entree 1 euro
Vanaf groep 6
Kantine SV ’s-Graveland, Kininelaantje 1

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief