WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Reeën kijken met NatMon
's-Graveland, zo 20 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 8, 9, 15 en 16 augustus organiseert Natuurmonumenten avondwandelingen met de boswachter om reeën in het Corversbos te ontdekken.

persbericht

Reeën kijken met de boswachter

Ga in de avondschemering op pad met de boswachter en ontdek reeën in het Corversbos, vlakbij Hilversum. Deze activiteit is voor volwassenen en duurt 1,5 uur. U kunt mee op 8, 9, 15 of 16 augustus.

Oog in oog met een ree

Veel mensen hebben weleens een ree gezien. Je hoort gekraak in de bosjes, je kijkt en ziet nog net iets bruins in de verte verdwijnen. Reeën komen veel voor in Nederland, maar ze zijn schuw. Onze boswachter weet waar ze zich ophouden en dat vergroot de kans op een ontmoeting met deze prachtige dieren!

Corversbos

Ooit hoorde het Corversbos bij landgoed Gooilust. Dat zie je nu nog terug aan de statige beukenlanen die door het bos lopen. Overal in het Gooi is het druk, maar hier vinden de reeën rust en beschutting. Voedsel vinden ze op de eeuwenoude akkers waar Natuurmonumenten granen verbouwt.

Reserveren

Heb je zin om reeën te kijken met de boswachter? Meld je dan aan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek. Je kunt ook bellen met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ‘s-Graveland, 035-656 30 80.

Kosten: leden van Natuurmonumenten € 5 per persoon en niet-leden € 8 per persoon.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief