WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen Artistique 2014
Ankeveen, di 15 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 20 september wordt het festival Ankeveen Artistique gehouden. Er zijn nog enkele plaatsen voor kramen vrij.

persbericht

Ankeveen Artistique 2014!!

Wat gaat het jaar 2014 voor Ankeveen Artistique 20 september typeren:, een centraal creatief podium, het water wordt betrokken bij het evenement, kunst tussen en met de bezoekers, een kleinere oppervlakte met meer energie, kraamhouders met uitvoering van kunst, catering met ruime zitplek, activiteiten gericht op de jeugd als workshops, lopen in ballen op het water.. kortom letterlijk een “art festival”. Het evenement heeft nu richting gekregen met daarin een duidelijke onderscheidende handtekening.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij op het komende festival op 20 september a.s.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een berichtje naar ArtfestivalAA@gmail.com en vraag informatie op of bel 035-6561507 en verzoek om toesturing van het aanmeldformulier.

Bruisend Ankeveen

Een waardevolle reactie van een deelnemer uit 2013:

Afgelopen jaar 2013 waren de kunstenaars vanaf het begin van de dag met elkaar bezig om de stands op te bouwen en elkaar beter te leren kennen. Voordat de opening begon, heb ik wat rondgelopen om inspiratie op te doen en om meer te weten te komen over het werk en de verwachtingen voor de dag van de anderen. Alles was goed georganiseerd en zeer toegankelijk voor het publiek. Na een soepel lopend voorbereidingsuurtje werd het evenement geopend. Er was een constante stroom aan families, paren en vrienden, die genoten van de variatie aan kunst en cultuur, als ook van het mooie weer.

Mijn stand had genoeg ruimte om al de verschillende thema’s waar ik het afgelopen jaar aan gewerkt had, uit te stallen. Dankzij de grote collectie kreeg ik veel bezoekers, die geïnteresseerd waren in de methodes en de inspiratie voor mijn werk. Het was bemoedigend om de interesse in mijn werk te zien, en al helemaal wanneer iemand iets kocht. Dat bewees maar weer, dat het festival een goed podium is voor publiciteit en commercieel succes.

Aan het einde van de dag bleef de sfeer van het festival hangen, terwijl de deelnemers hun spullen inruimden en vergezeld van een goed glas wijn de ervaringen van de dag met elkaar deelden. Als gevolg van dit festival werden mijn werkstukken door velen ontdekt, wat heeft geleid tot verdere festivals en tentoonstellingen. Het was een waardevolle ervaring, die ik iedereen met een interesse in creativiteit en een gezellige dag kan aanraden!

Bibiana Flemons

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief