WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Feest Mr. Kremerschool
Nederhorst den Berg, wo 2 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanmiddag was het groot feest op de Mr. Kremerschool in Nederhorst den Berg om het schooljaar af te sluiten. Met veel muziek, hapjes, drankjes en opblaasspeeltoestellen.


Rock, reggae, pop maar ook het levenslied met een traan werd niet geschuwd,
waarbij het hele schoolplein enthousiast met de armen zwaaide en meedeinde.
Leerkrachten en ouders in actie.

Rond vijf uur waren de voorbereidingen al van enige afstand te horen. Op het schoolplein was een podium opgesteld met grote boxen en een mengpaneel waarmee flinke decibellen geproduceerd konden worden. Het feest stond in het teken van muziek. Muziek van een band waarin ouders en leerkrachten speelden en zongen, maar ook alle groepen van de school kregen ruim de gelegenheid om hun ingestudeerde muziek, lied of mix te laten horen.


Het plezier spatte er af.


Er werd veel gefilmd tijdens het optreden van de blazers.

Sommige kinderen, ouders en leerkrachten hadden zich verkleed in de meest schitterende en exotische gewaden. Het was af en toe even goed kijken wie er schuil ging achter de voiles, de lange jurken en duizend en één nacht broeken.


Een Oosters onderonsje.

Het feest was tot in de puntjes verzorgd. Het duurde tot een uur of acht en dus konden er broodjes gegeten en drankjes gedronken worden. Voor de ouders een glaasje wijn of een biertje voor de kinderen ook keus genoeg.


Uit volle borst werd meegezongen met Bob Marley.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief